Prima pagina » » Platforma de Teatru Educaţional la Teatrul Foarte Mic

Platforma de Teatru Educaţional la Teatrul Foarte Mic

Publicat de Radio Romania Cultural, duminică, 5 octombrie 2014 | 11:57

În luna octombrie, Teatrul Foarte Mic va fi gazda unui proiect derulat în parteneriat cu Asociaţia Culturală Replika – Platforma de Teatru Educaţional.
Spectacolele prezentate în cadrul proiectului au ca principal obiectiv creşterea apetenţei pentru teatru a copiilor şi adolescenţilor. Prin implicarea lor directă în producţii ca interpreţi şi prin problematica spectacolelor, interesul pentru actul artistic este stimulat şi putem astfel vorbi despre formarea pe viitor a unui „spectator-profesionist”.
Titlurile incluse, prin varietatea şi calitatea artistică demonstrată deja, promit să fie la fel de interesante şi pentru publicul larg: „Familia offline” de Mihaela Michailov în regia lui Radu Apostol, „Zic Zac” – un spectacol de Andrea Gavriliu rezemată de Ştefan Lupu, „Copii răi” de Mihaela Michailov, în regia lui Alexandru Mihăescu, „Clasa noastră” de Tadeusz Slobodzianek, în regia Simonei Măicănescu, „Confesiunile unui câine” – dramatizare după Peter Mayle, un spectacol de Mihaela Rădescu şi Ioana Macarie, „L-V:8-16” – un spectacol de Ioana Păun cu Lari Giorgescu, „Del Duma, vorbeşte-le despre mine” de Mihaela Drăgan, în regia Lianei Ceterchi.
Acest proiect este un prim pas în direcţia redeschiderii interesului Teatrului Mic pentru zona de teatru destinat tinerilor; un bun augur prin colaborarea cu Asociaţia Culturală Replika.
            Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. 
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2009-2014. Radiocultura - Toate drepturile rezervate!