Prima pagina » » Casa Regală va decora Radio România

Casa Regală va decora Radio România

Publicat de Radio Romania Cultural, vineri, 10 mai 2013 | 07:43

Radio România va primi Decoraţia regală “NIHIL SINE DEO” pentru serviciile aduse publicului românesc din lumea întreagă, pentru patriotismul şi profesionalismul demonstrate în cei 85 de ani de emisie.

Înalta distincţie a fost instituită în anul 2009 prin ordinul Regelui Mihai, este limitată la 200 de membri şi se acordă pentru performante de înalt nivel. Radio România continuă să fie lider naţional în audienţe, mizând permanent pe credibilitate şi se bucură de încrederea şi atenţia a peste 5 milioane de ascultători zilnic.

Decoraţia regala va fi înmânata, duminică, 12 mai, în cadrul unei ceremonii oficiale, Preşedintelui-director general al Societatii Romane de Radiodifuziune, Ovidiu Miculescu, în prezenţa membrilor Casei Regale a României. 
Share this article :

Un comentariu:

  1. Sunt de acord ca radioul public sa fie decorat dar sunt convins ca nu se stie de catre Casa Regala ca OVIDIU MICULESCU A SEMNAT UN ACORD CU VECHEA SECURITATE.Vechea securitate era a comunistilor, miculescu era turnatorul breslei pentru care acum i se inmaneaza un premiu.

    RăspundețiȘtergere

 
Copyright © 2009-2014. Radiocultura - Toate drepturile rezervate!