Prima pagina » » SE DESCHIDE STAGIUNEA LA TEATRUL DE VARĂ JUPITER!

SE DESCHIDE STAGIUNEA LA TEATRUL DE VARĂ JUPITER!

Publicat de Radio Romania Cultural, duminică, 29 iunie 2014 | 09:47

Pe 30 iunie se deschid porţile Teatrului de Vară Jupiter, într-o stagiune plină de culoare şi oameni frumoşi, adevăraţi iubitori de teatru şi muzică bună!
    
Este al patrulea an în care Teatrul de Vară Jupiter susţine valorile româneşti din muzică şi teatru, oferind turiştilor aflaţi în zona de Sud a litoralului românesc un sejur memorabil.

În fiecare luni, miercuri şi vineri, în intervalul 30 iunie - 31 august, Teatrul de Vară Jupiter va oferi turiştilor aflaţi pe litoral o mostră de cultură şi virtuozitate artistică autohtonă, care să demonstreze odată în plus (dacă mai era nevoie), că există şi un ALTFEL de mod de a petrece timpul liber pe litoralul românesc. Ziua de luni va fi rezervată teatrului pentru copii, miercuri - ziua de concerte, iar ziua de vineri teatrului românesc.

Timp de 2 luni, pe scena de la Jupiter vor urca nume cu rezonanţă ale muzicii româneşti, precum Proconsul, Bosquito, dar şi actori îndrăgiţi ca: Magda Catone, Valentin Teodosiu şi Claudiu Bleonţ, în piese de teatru cunoscute publicului amator: „Un bărbat şi mai multe femei”, „Flori, fete, filme sau băieţi”, „Prestăm servicii artistice”.

În acest an, în premieră, Teatrul de Vară Jupiter îşi diversifică oferta, aducând alături de artiştii români şi pe cei de peste hotare, din Republica Moldova, într-o sinergie totală a actelor artistice. Ansamblul Concertino (cunoscut publicului din talent-show-ul „Vocea României”) va fi prezent la Jupiter, pentru o demonstraţie de mânuire profesionistă şi originală a acordeoanelor, într-un sincron desăvârşit.

Mai multe detalii legate de program şi bilete pe www.teatruldevarajupiter.ro . 
Share this article :

Un comentariu:

 
Copyright © 2009-2014. Radiocultura - Toate drepturile rezervate!