Prima pagina » » Proiectul 'Pepiniera de talente' continuă

Proiectul 'Pepiniera de talente' continuă

Publicat de Radio Romania Cultural, joi, 30 mai 2013 | 18:27

Peste 3.000 de copii vor participa la ateliere de teatru, pictură şi hipism, în Parcul Alexandru Ioan Cuza din sectorul 3, graţie unui proiect derulat de Primărie, prin Centrul cultural 'Casa Artelor', care pregăteşte pentru 1 Iunie un mare eveniment cultural şi sportiv.

În cadrul proiectului 'Pepiniera de talente', demarat în 6 decembrie 2012 de Direcţia de cultură şi învăţământ a autorităţii locale, elevi din 27 de şcoli de pe raza sectorului 3 vor participa de 1 Iunie, în Parcul Alexandru Ioan Cuza, la o Gală a Educaţiei. 'Proiectul 'Pepiniera de talente' presupune descoperirea copiilor talentaţi din clasele 1-8 din cele 27 de şcoli, antrenarea şi încurajarea lor pentru o dezvoltare armonioasă artistică şi sportivă.

Această încurajare va avea în fiecare an o încununare pe data de 1 Iunie, când autoritatea locală va organiza un spectacol de Gală cu ei şi pentru ei, în cadrul căruia cei mai talentaţi copii vor fi premiaţi de primarul Robert Negoiţă'. Spectacolul de gală va avea ca temă, la această primă ediţie, povestea lui Ion Creangă 'Harap Alb''.
Share this article :

Un comentariu:

  1. Ceea ce mi se pare ca se diferentiaza de restul proiectelor de genul acesta - admirabile, indubitabil - este faptul ca exista aceste ateliere.
    Decizia aceasta, in cadrul proiectului educativ al lui Robert Negoita isi poate desfasura selectiile dupa un stagiu de pregatire, oferit de persoane specializate.

    RăspundețiȘtergere

 
Copyright © 2009-2014. Radiocultura - Toate drepturile rezervate!